26 januari 2022

Wil jij je vermogen laten beheren? Lees hier meer:

2 min read

Je vermogen laten beheren kan door verschillende organisaties. Vermogensbeheerder Yieldt is een van de meest betrouwbare en professionele organisaties. Om hier je geld te laten beleggen dient er eerst een account worden aangemaakt op de website. Binnen drie stappen kan men al gemakkelijk beheerd beleggen. Eerst moet men een account aanmaken op de website van Yieldt, vervolgens moet men een account aanmaken op de website van Bitvavo of op de website van Kraken. Daarna moet de klant beide accounts koppelen met elkaar en deze beveiligen. 

Vanaf €1.000 is het al mogelijk om in te stappen. Bij Yieldt maakt het niet uit of een belegger groot of klein is. Iedereen is welkom. Via het Bitvavo account kan men gemakkelijk geld bijstorten. Via een API-koppeling ontvangt Yieldt automatisch een bevestiging van het bij gestorte bedrag. Vervolgens worden deze stortingen handmatig verwerkt door de analisten van Yieldt. Vanaf hier wordt er per klant gekeken wat een goed moment is om een crypto te kopen. Dit gebeurd altijd in goed overleg met de klant zelf. 

Hoe hoog is het rendement bij Yieldt?

Het rendement bij beleggen fluctueert elke maand. In het begin van dit jaar was het rendement rond de 35% per maand. Na drie maanden zwakte dit percentage af naar ongeveer 10% en 5%. De maand juni was de eerste maand met het percentage dat in de min ging, namelijk -10%. Juli en augustus zorgde voor 17,5% in de plus en een maandje later ging het percentage weer met 10% naar beneden. Oktober was een goede maand, hier was het rendement 30%. Al met al een goed jaar voor beleggers. Het Yieldt rendement was over 2021 in totaal 261%. Dus jaarlijks gezien is beleggen bij Yieldt een zeer winstgevende methode.

Voor iedereen toegankelijk om crypto beheerd te laten beleggen

Crypto beheerd laten beleggen is nu toegankelijk voor iedereen. Zonder enige moeite kan men toetreden tot de crypto markt. Veilig en vertrouwd beleggen zijn daarbij wel twee zeer belangrijke aspecten. Yieldt maakt dit mogelijk voor iedere klant. Via de site kan men gemakkelijk inschrijven en binnen een paar stappen trotse klant worden bij dit geweldige platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *