25 januari 2022

Verschillende adventure games op een rijtje

2 min read

In adventure games bestuur je een personage in een bepaald avontuur, tijdens het spelen volg je een storyline waarbij je verschillende dingen moet gaan oplossen en moet gaan uitvoeren. Het verhaallijn is in adventure games erg belangrijk, je speelt zelf de hoofdrol in dit soort games. Hieronder een aantal voorbeelden van Adventure games.

Grand Theft Auto

GTA 5 is een van de bekendste spellen onder de gamers, iedereen heeft het wel is gespeeld of heeft er wel is van gehoord. In deze game kun je zowel online als offline spelen. Online kun je met je vrienden samen spelen en offline speel je een story mode waarbij je verschillende missies kunt doen en van alles zelf kunt bepalen.

Assassin’s Creed

In Assassin’s Creed stap je in het leven van een viking die opgroeit in de duistere middeleeuwen waar vikingen koers zetten richting Engeland. Je probeert hier macht op te bouwen om een plek aan de tafel van de gozen te verdienen. Dit spel kun je maximaal met 1 persoon spelen.

Far Cry 6

In Far Cry 6 bevrijd je het Caribische eiland Yara van een dictator en zijn zoon door aan een oorlog deel te nemen. Je kunt zelf allemaal dingen beslissen en uitvoeren en daarom is het ook een adventure game. Far Cry 6 is ook de nieuwste versie van de Far Cry series.

Batman: the Telltale Series

In deze game kruip je in de huid van Bruce Wayne, je ontdekt welke verstrekkende en dramatische gevolgen jouw keuzes als de Dark Knight hebben. Wanneer je als batman speelt ontmoet je meerdere vijanden en bondgenoten. Als bruce ontdek je juist hoe het is om de man achter het masker te zijn. Je volgt dus echt een bepaalde storyline waardoor het een adventure game is.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden van adventure games je kunt nog veel meer games vinden bij de Ubisoft Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *