26 januari 2022

Te verwachten Cryptocurrency Trends in 2021

2 min read

 Nu het einde van 2020 in zicht is, is iedereen natuurlijk benieuwd naar de nieuwe investeringstrends van 2021. Crypto investeerders beschouwen Bitcoin nog steeds als één van de betrouwbaarste investeringen van het aankomende jaar. Ook Ripple of ehtereum kopen zijn anno 2021 nog veilige opties om in te investeren. In dit artikel lees je de belangrijkste redenen waarom investeerders nog steeds bereid zijn om te investeren in Bitcoins.  

Stijgende lijn in de pandemie 

Ondanks dat het niet gek is dat de prijs van de Bitcoin schommelingen vertoond, heeft een zogeheten ‘bullish trend’ een unieke gebeurtenis overschreden. Voor het eerst in drie jaar tijd overschrijdt de Bitcoin namelijk het niveau van de $19k. Alleen in 2017 werd dit punt eerder bereikt en werd het hoogste punt ooit bereikt: $19,78k. De verwachting is dan ook dat het dit punt in 2021 zal overschrijden. Dit trekt meer investeerders aan om geld te beleggen.  

De intrede van professionele beleggers  

2021 is voor cryptocurrency het jaar van de institutionele beleggers. Denk aan professionele beleggers zoals een verzekerings- en beleggingsmaatschappij of een pensionfonds. De institutionele beleggers maken namelijk hun intrede in de crypto-wereld. Deze institutionele beleggers zijn van plan veel geld te investeren in crypto, wat de prijs flink zal doen verhogen. Veel investeerders kijken af bij institutionele investeerders, waardoor Bitcoin nog meer populariteit zal genereren.  

Paypal neemt cryptocurrency op in het betalingssysteem 

Paypal is een betalingsplatform waar wereldwijd gebruik van wordt gemaakt. De meerderheid van de internationale transacties vinden plaats via dit platform. Recent kondigt het platform aan ook betalingen van cryptocurrency op te nemen voor consumenten. Dit heeft grote gevolgen voor de Bitcoin en andere koersen evenals Ripple en de Ethereum koers.  

Meer bedrijven zullen Bitcoin accepteren 

Door de beweging van Paypal met het invoeren van Bitcoin-transacties, zullen meerdere kleine MKB zich ook aansluiten bij het accepteren van Bitcoin-transacties. Dit zal eveneens de koers van Bitcoin doen stijgen. 

Verwachte meningen van crypto-experts 

Ten slotte is de verwachting volgens crypto-experts dat de crypto in 2021 aanzienlijk zal gaan stijgen. Deze experts hebben zich bewezen op het gebied van massale crypto-investments, en hun mening is dan ook erg belangrijk voor de koers van de Bitcoin.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *