25 januari 2022

Prowise bord met haarscherp beeld en helder geluid

2 min read
Prowise bord

De kans is groot dat je ooit al eens van een Prowise bord hebt gehoord. Echter, het kan natuurlijk ook zo zijn dat deze term compleet nieuw voor je is. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je ooit al eens van deze term hebt gehoord, maar dat het nog niet helemaal duidelijk is waar deze term nou eigenlijk voor staat. Geldt dit ook voor jou? Dan hoef je jezelf niet natuurlijk niet voor te schamen. Een Prowise bord is een bord dat wordt gebruikt tijdens het vergaderen en het geven van een presentatie. Daarnaast worden deze borden ook veel gebruikt in het onderwijs. 

Prowise bord

Het gebruik van een Prowise bord

Sinds een aantal jaar maken steeds meer organisaties gebruik van het Prowise bord. In veel gevallen doen zij dit om ervoor te zorgen dat alles goed leesbaar wordt voor de gehele groep aanschouwende mensen. Daarnaast is het via dit digitale bord ook mogelijk om duidelijke presentaties te houden. Dit is bijvoorbeeld erg prettig tijdens een vergadering of een pitch. Om er voor te zorgen dat het bord geheel ergonomisch gebruikt kan worden, kun je tegenwoordig zelfs gebruik maken van een ergonomische pen. Hierdoor hoef je niet meer de gehele tijd achter het computerscherm te zitten, maar is het mogelijk om voor het bord te gaan staan.

Prowise bord

Het afspelen van video’s

Naast dat het mogelijk is om een presentatie te houden met behulp van het bord, is het natuurlijk ook mogelijk om een video op het bord af te spelen. Door middel van deze video’s kun je bijvoorbeeld een hele groep mensen in één keer informeren of instrueren.