25 januari 2022

Perfect band om producten vast te zetten

1 min read
PET band

Waar voorheen staalband voor werd gebruikt, wordt tegenwoordig PET band gebruikt. Staalband is zwaar en moeilijk in de verwerking in tegenstand tot dit band, de hoge breukweerstand maakt dat je het band overal voor kunt gebruiken. In alle weersomstandigheden blijft dit band stevig zitten, omdat het bestand is tegen UV licht is zon geen enkel probleem. Maar ook de prijs is vele malen voordeliger dan duur staalband, de eigenschappen zijn gelijk of in sommige opzichten zelfs beter.

PET band

Voordelen van dit band

Staalband is zwaar en niet eenvoudig te verwerken, PET band is eenvoudig mee te werken en is net zo stevig om goederen vast te spannen op bijvoorbeeld een pallet. Om de producten goed en stevig vast te zetten kun je gebruik maken van een spanner, en het band met een zegel vastzetten. Je kunt dit zowel handmatig doen, of als je veel gebruik van het band moet maken electrisch. Om allerlei soorten producten vast te kunnen zetten is het band verkrijgbaar in verschillende breedtes. 

PET band

Alles om het band te gebruiken

Na aankoop van het PET band ben je natuurlijk nog niet klaar om direct te kunnen beginnen met gebruiken. Alle producten die je nodig hebt om het band te kunnen gebruiken kun je direct bij pacomaeurope.com kopen. Op deze manier begin je direct met het vastzetten van de producten op een pallet of andere ondergrond. Verschillende diktes van het band zijn beschikbaar, hoe dikker het band is hoe meer het bestand is tegen breken.