26 januari 2022

Opslaan van goederen tot een mobiel kantoor

2 min read
container

Bij containerverhuur denk je als eerste aan een container om je spullen op te kunnen slaan, dit kan tijdens een verbouwing of als je de goederen een hele tijd niet meer nodig hebt. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden met een container, zonder direct hoge kosten te maken door aanschaf maak je gebruik van bijvoorbeeld een mobiel kantoor. In de werkplaats van de gbrvermeerstransport.nl wordt een container omgebouwd, niet alleen tot kantoorruimte maar ook tot een kantine.

container

Container in twee delen

Combineren met verschillende soorten ruimten kan ook, wil je een gecombineerde container dan is dit mogelijk. Bij containerverhuur maak je ook gebruik van de flexibiliteit van het bedrijf, wil je een container die kantoor en kantine in een is? Bij Vermeer transport is dit eenvoudig mogelijk, verlichting, verwarming, ramen, deuren en ventilatie zijn volledig ingebouwd in de container. Eventueel kun je de containers stapelen, door een trap te gebruiken met een bordes bereik je de container.

Verschillende formaten te huur

Wanneer je gebruik wilt maken van containerverhuur, moet je goed overwegen welk formaat container je wenst. Er zijn drie maten containers beschikbaar, transport en plaatsen wordt compleet uit je handen genomen. Waar de container ook moet komen te staan, zij zorgen ervoor dat deze op een veilige manier wordt geplaatst. Het bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in het verhuren van containers, het transport en plaatsen ervan op welke plaats ook kenmerkt het bedrijf ook. Alles wat nodig zoals vrachtwagens, kranen, diepladers heeft het bedrijf in het eigen wagenpark.