2 december 2021

Op zoek naar een goede manier van reclame? Zeta Display

2 min read

Ben je op zoek naar goede reclame, kijk dan eens bij Zeta Display naar een videowall. Een videowall geeft je een hoop mogelijkheden voor het maken van reclame. Een videowall heeft verschillende voordelen ten opzichte van een regulier groot scherm. In deze bijdrage nemen we je mee in de verschillende voordelen van een videowall, zodat jij kunt bepalen of het kopen van een videowall voor jouw reclamedoeleinden geschikt is. 

Wat is een videowall?

Een videowall is een wand dat bestaat uit verschillende schermen, schermen die bij elkaar een groot geheel vormen. Doordat de schermen op elkaar aansluiten, lijkt het geheel dus op een heel groot scherm. Het beeld dat wordt weergegeven op het grote scherm kan zowel een groot geheel zijn als een combinatie van verschillende beelden op verschillende schermen. Een videowall geeft je de mogelijkheid om op creatieve manieren verschillende schermen te combineren. 

Wat zijn de voordelen van een videowall?

Een videowall heeft ten opzichte van een normaal beeldscherm verschillende voordelen. Zo kun je bij videowalls de vorm van het scherm makkelijk veranderen, om je boodschap nog beter op te latten vallen. Denk bijvoorbeeld aan een scherm in de vorm van het logo van je bedrijf of een logo in de vorm van een driehoek of rondje. Hiernaast kun je met videoschermen ook flexibel inspelen op verschillende evenementen. Een videowall is makkelijk op verschillende manieren in te vullen, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Een videowall is daarnaast een technologisch interessant apparaat, waarmee je zeker indruk kunt maken op je klanten. De videowall geeft je kantoor de uitstraling van een modern kantoor. Een goede eerste indruk dus. Videowalls worden vaak binnen gebruikt, maar ook kun je videowalls voor buiten kopen. Dit type videowall is beter bestand tegen het weer en zal niet kapotgaan door wat regen en wind. Dit is natuurlijk ideaal voor het organiseren van evenementen die buiten plaatsvinden. Dit type videowall is ideaal wanneer je veel evenementen afgaat, omdat je deze videowall overal kunt gebruiken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *