26 januari 2022

Op eenvoudige wijze je bedrijf wat meer promoten? Met raamstickers kan het!

1 min read
raamstickers

Voor elke ondernemer is het van wezenlijk belang om ervoor te zorgen dat het zo goed mogelijk gesteld is met de naamsbekendheid van de organisatie. Hoe beter je naamsbekendheid is verspreid, hoe meer klandizie het je uiteindelijk zal opleveren, zo wordt er dan terecht geredeneerd. Het zou dan ook verstandig zijn als je probeert zo veel mogelijk kansen te benutten om deze naamsbekendheid te vergroten. Deze kansen kunnen ‘m soms in de kleine dingen zitten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan raamstickers van bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Deze raamstickers zou je in grote getale kunnen laten afdrukken en bijvoorbeeld op goed zichtbare plekken kunnen plakken. Hierbij valt ten eerste te denken aan de ramen van je bedrijfspand en de ruiten van (bedrijfs)auto’s van je personeel. Dit vraagt natuurlijk wel wat van de kwaliteit van de raamstickers in kwestie. Lees hieronder wat je daarover moet weten.

raamstickers

Waaraan voldoet een geschikte raamsticker?

Zeker als raamstickers als een soort visitekaartje van je organisatie dienen moeten deze stickers van een goede kwaliteit zijn. Welnu, van een goede kwaliteit is sprake als de stickers hieraan voldoen:

  • Je kunt deze stickers aan de binnenkant plakken, terwijl deze toch aan de buitenkant zichtbaar en leesbaar zijn.
  • Ze zijn zeker een paar jaar bestand tegen zonlicht en eventuele andere invloeden van buitenaf. 
  • Een eenmaal geplakte sticker blijft goed op de plek zitten. Zonder hulpmiddelen is het nauwelijks mogelijk de sticker nog te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *