2 december 2021

Een kerstpakket uitzoeken: hier moet je op letten

2 min read
Kerstpakket

De decembermaand is al druk genoeg. Vaak heb je te maken met allerlei activiteiten zoals kerstvieringen en borrels van je werk. Dan heb je nog het budget dat eigenlijk op moet voor het einde van het jaar. En dan moet je nog een kerstpakket uitzoeken voor je personeel. Dat laatste is echter iets dat je heel gemakkelijk kunt voorkomen. Want je kerstpakket kun je het hele jaar door uitzoeken. Met deze tips is het zo gebeurd.

Groot assortiment

Waarom niet nu al?

Het is gek maar mensen hebben toch het idee dat je een kerstpakket aan het einde van het jaar uitzoekt. Maar waarom zou je niet nu al vast een leuk pakket uitzoeken? Dat kan prima, en het scheelt je ook nog geld. In de laatste maanden van het jaar schiet de prijs namelijk flink omhoog. Dat kun je voor zijn door nu al een pakket te kiezen.

Wees veelzijdig

Alleen een fles drank of iets te eten is al lang niet meer voldoende om echt memorabel te zijn met je kerstpakket. Bovendien zijn er veel verschillende voedselallergieën die ervoor kunnen zorgen dat iemand helemaal niks heeft aan zo’n pakket. Dat is natuurlijk niet leuk. Kies daarom voor een pakket dat veelzijdig is. Stop er mooie verwenproducten in of een cadeaukaart. Wees origineel en je werknemers zullen het je in dank afnemen. 

Unisex

Kies dezelfde pakketten

Heb je een groot bedrijf? Hoe meer pakketten je afneemt, hoe lager de prijs. Zorg dus dat je een leuk pakket vindt waar iedereen blij mee gaat zijn. Dan weet je zeker dat je de beste prijs krijgt die er mogelijk is.