2 december 2021

De slimste verlichting voor jouw huis

2 min read

Binnen een huis zijn niet alleen de meubels en de decoratie belangrijk voor de sfeer in huis, maar ook het licht speelt een hele grote rol in het creëren van een fijne sfeer. Daarnaast zijn er ook steeds meer “slimme” systemen ontwikkeld waardoor je verschillende apparaten, maar nu ook lampen, kan besturen met je telefoon of zelfs met je stem. Het combineren van een fijne sfeer samen met een makkelijk apparaat zorgt voor een erg mooi systeem voor jouw huis. Wil je meer weten over slimme verlichting voor in je huis? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Wat is slimme verlichting?

De lampen van Philips Hue zijn erg populair en deze worden ook steeds populairder, niet alleen zijn deze lampen van goede kwaliteit en hebben ze veel opties, ze zijn ook nog eens best prijzig. Toch kiezen steeds meer mensen voor deze lampen. Je kan ze namelijk gemakkelijk besturen met je telefoon of afstandsbediening maar je kan ze ook zelfs koppelen aan een Google Home systeem en zo kan je de lampen besturen met je stem. Zo zet je deze dan aan en uit, en je kan de kleur van de lamp veranderen. Daarnaast kan je ook een lamp koppelen aan een kamer en zo de lamp per kamer aan of uitschakelen met een druk op een knop.

Waar koop ik slimme verlichting?

Die slimme verlichting is natuurlijk heel erg handig en kan voor veel sfeer in huis zorgen. Wel zijn de lampen redelijk prijzig en daarom wil je deze natuurlijk op de juiste plek aanschaffen. Webshop Hue verkoopt verschillende lampen van Philips Hue en je kan deze dan ook gemakkelijk thuis laten bezorgen en meteen installeren. Zo kan je dan meteen genieten van je nieuwe sfeer in je huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *