2 december 2021

De missie van Packaging

1 min read

Packaging.nl levert hoogwaardige verpakkingen op maat voor eenmanszaken en kleine ondernemingen. Door verpakkingen al vanaf 25 stuks aan te bieden kunnen wij aan de wens van veel kleine ondernemers tegemoet komen. Wij zien het als onze missie bij te dragen aan de waardebeleving van jouw product. Ben jij op zoek naar een verpakking in de hoeveelheid die jij graag wilt dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat zijn de voordelen

Door goed in kaart te brengen hoeveel verpakkingen jij nodig hebt kun je voorkomen dat je verpakkingen overhoudt en daarmee geld verliest. Je betaalt precies voor wat je bestelt, niets meer en niets minder. Wij kunnen daarnaast zorgdragen voor een snellere levering van jouw bestelling.

Welke verpakkingen zijn te bestellen

Bij ons kun je terecht voor een grote verscheidenheid aan verpakkingen zoals vouwdozen, cadeau- en geschenkverpakkingen maar ook voor verzendverpakkingen, draag dozen enzovoort. De verpakkingen zijn handig in gebruik en probleemloos in elkaar te zetten. Verder maken wij gebruik van topkwaliteit vouwkarton in twee gewichtsklassen waarbij het gewicht van jouw te verpakken product leidend is voor de papiersoort die zal worden gebruikt. Wil je de verpakking door ons laten bedrukken of zelfs laten vullen om direct tot verkoop van je product over te gaan, geen probleem ook dat kunnen wij voor je regelen.

Maak het jezelf gemakkelijk en bespaar geld en moeite. Neem gerust contact met ons op dan kijken we samen wat voor jouw situatie het beste is.