26 januari 2022

Betere grip op de werksituatie met deze mogelijkheden

2 min read

Is het de laatste tijd een beetje chaotisch op de werkvloer? Zie je door de bomen het bos niet meer? En is er een slechte communicatie tussen de medewerkers onderling? Wellicht dat het dan een idee is om te investeren in een aantal goede artikelen die het overzicht weer een beetje terug weten te halen. Twijfel niet langer en koop nu de beste Scrum artikelen van de website! Artikelen van het merk Scrum zijn bedoeld voor overzichtelijke communicatie met jezelf of met anderen. Zo verkoopt het merk allerlei producten die jou en je medewerkers helpen om het overzicht weer een beetje terug te halen. 

Wat zijn Scrum poker kaarten? 

Bij het spelletje poker denk je niet direct aan een betere grip op de werksituatie. Je denkt eerder aan een spelletje waarbij het de bedoeling is om een zo goed mogelijke pokerface op te zetten. Toch zijn de Scrum poker kaarten de ideale manier om grip op de werksituatie te krijgen. Deze kaarten kunnen namelijk gebruikt worden als methode om een betere planning te maken. De kaarten zijn voorzien van allerlei getallen die gelijk staan aan de mate van inspanning die door jouw team vereist is voor een speciale taak. Hoe hoger het getal, hoe meer inspanning er verwacht wordt. Zo is iedereen op de hoogte van de tijd en moeite die een taak vereist. 

Kopen van Scrum artikelen

Het kopen van artikelen van het merk Scrum is heel eenvoudig. Net als in een normale webshop selecteer je de producten die je wil kopen en deze stop je vervolgens in je online winkelmandje. Heb je een groot bedrijf? Dan kan je ervoor kiezen om voor elke afdeling een set poker kaarten te kopen bijvoorbeeld. Op deze manier zal je hele bedrijf op dezelfde manier werken en zal je gauw genoeg merken dat je een veel betere grip hebt op de werksituatie. Wacht niet langer en bestel nu jouw gewenste artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *