Begin jouw carrière als spuitgieter!

      Geen reacties op Begin jouw carrière als spuitgieter!

Klopt je hart sneller van techniek? Bekijk dan de vacature spuitgieter. Het bedrijf waar je komt te werken is een snelgroeiend en duurzaam familiebedrijf waar genoeg ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Naast de doorgroeimogelijkheden is het mogelijk om een erkend spuitgieten diploma te behalen. Uiteraard is bij goed functioneren ook uitzicht op een vast contract. Het gaat hier om een functie waarbij in ploegendienst gewerkt wordt. In het weekend worden de operators overgenomen door een weekendploeg. Dit betekent dat je dus niet werkt in de weekenden.

Ben jij degene die wij zoeken?

Heb jij een opleiding genoten van MBO-niveau drie of vier of heb je al werkervaring opgedaan in een technische richting? Herken je jezelf in de volgende woorden; leergierig, nauwkeurig, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag in teamverband. Laat je de competitie achter je omdat je al ervaring het met kunststof spuitgieten? Dan ben jij degene die wij zoeken!

vacature spuitgieter

Reageer snel

Veel mensen zijn op dit moment aan het solliciteren, daarom is het belangrijk dat je snel op de vacature reageert als je interesse hebt in de baan. Voordat je het weet is de vacature weer gesloten en loop je misschien jouw droombaan mis.

Heb je de vacature beschrijving gelezen, maar zit je nog steeds met vragen? Neem dan contact op met het bedrijf en zij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Misschien ben jij wel de nieuwe spuitgieter binnen dit bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *