2 december 2021

ADmanager Plus nodig?

1 min read
CBA Benelux

Vandaag ga je een stuk meer te weten komen over dit onderwerp, je komt erachter wat het precies is en waarvoor het gebruikt wordt. Boost jouw Active directory beheer skills en efficiëntie naar een nieuw niveau met ADmanager Plus! Het is de beheer en rapportage oplossing voor Active Directory, Exchange en Office 365 als je het mij vraagt. Het stelt namelijk IT beheerders in staat eenvoudig AD objecten te beheren, complete gebruiksbeheren te ontwikkelen, AD groepen te beheren, bulk aanpassingen te doen en meer. Daarnaast is het ook mogelijk om met een klik op de knop uitvoerige rapportages uit te draaien. Hartstikke fijn natuurlijk!

Maar wat is het dan precies?

ADmanager Plus biedt jou een simpel, gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken interface voor Windows Active Directory Management en Rapportage oplossing, die de AD Administrators en Helpdesk Technici op vele verschillende manieren snel helpen in hun dagelijkse werkzaamheden. Hartstikke handig natuurlijk, vooral als je een groot bedrijf hebt. Met bijvoorbeeld een centrale en Intuïtieve web-based gebruikersinterface, dan begeeft ADmanager simpelweg de verscheidenheid aan complexe taken zoals grote hoeveelheden gebruikers en andere AD onderwerpen, geconditioneerde toegang voor AD administrators en biedt vele AD reports waarvan enkele onontbeerlijk zijn voor gedegen Compliance Audits. 

Hartstikke ingewikkeld natuurlijk als je het zo voor het eerst leest. Al zullen er genoeg mensen zijn waarvoor dit een duidelijke uitleg is geweest. Als je toch nog meer wilt weten over ADmanager Plus raad ik je aan om even op de website van cbabenelux.nl te kijken.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *